Фейсбук: Щом ДС в сянка активира Бареков, значи много ги е страх от Борисов!

Бареков– Бареков, въпреки много добрия резултат на Евроизборите, за кратко време се срина и политическата му кариера е приключена. Трагедията му е, че вместо да приеме поражението и да спаси каквото е останало, той тръгна на битка, която не само е обречена, но и ще го унищожи като личност. Никой който е ставал маша в ръцете на политици не е просъществувал, но ако им станеш тотален и безусловен слуга и собственоръчно взривиш бомбата (досиета – компромат – злепоставяне), спрямо политическия опонент на твоя господар в една предизборна кампания, тогава всички те намразват, а собствения ти господар се отказва от теб. Точно в такъв момент се намира Бареков, но не желае да приеме реалността и е готов на самоубийство. Е, това е негово право и никой не може да го спре.

– Още от времето на Ванко 1 си спомням как накраха две момичета по радиото да говорят, че Борисов държи проституцията в България. Скоро го изкараха, че е наркобос, сега убиец … :( . Щом ДС структурите, които се занимват с компромати, клевети и манипулации са притеснени от идването на ГЕРБ на власт ще гласувам за ГЕРБ!!!

– МНЗ ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВА , ОТ КЛИНИКАТА НА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР Е ИЗБЛЯГАЛ , КАКТО ТОЙ ТВЪРДИ , ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА , БРЪТВЕЖИ БЕЗ ЦЕНЗУРА – (ББЦ), НИКОЛАЙ ДОГАНОВ БАРЕКОВ -ДУДУКА . ЛИЦЕТО Е С ТЕЖКИ ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ , В КЛИНИКАТА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ПРЕМИЕР , ПРЕЗИДЕНТ , ЦАР И ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР ЕДНОВРЕМЕННО , ЗАПЛАШВА , ЧЕ ЩЕ СЕ САМОЗАПАЛИ С КУПЧИНА , “ МНОГО ВАЖНИ “ ДОКУМЕНТИ , КОИТО ТВЪРДИ , ЧЕ ПРИТЕЖАВА . КОЙТО ГО НАМЕРИ , МОЛЯ ДА ГО ДОНЕСЕ В НАЙ-БЛИЗКОТО ПОДЕЛЕНИЕ НА МВР !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *