Фейсбук-ХИТ: Сидеров влиза въоръжен в парламента! (ФОТО!!!)

Сидеров влиза въоръжен в парламента„Това в ръката ви палка ли е или просто се радвате да видите протестиращите?!”, питат в социалната мрежа.

Лидерът на „Атака” демонстрира точно колко не се страхува от народа и как се бори за добруването на нацията и срещу монополите!

Волен Сидеров разгеле се появи в Народното събрание за радост на коалиционните партньори! Само, че видните другари и радетели за етническа търпимост пак ще се налага да се червят от необходимостта да демонстрират толеранс към него.

Просто лидерът на националистите избра необичаен „дрескод”, за да влезе в обителта на парламентаризма. Както казваше една популярна блондинка от Златната ера на Холивуд: „Това в джоба ви пистолет ли е или просто се радвате да ме видите?!”

Та така и наш Волен се измъкна изпод пластмасовата маса, за да се бори срещу чуждестранните монополи, които плащали на терористите пред Народното събрание! Само, че оборудван с високоговорител и полицейска плака!

Образът на атакист №1 в момента обикаля Фейсбук и хората се питат: „Сидеров, това в ръката ви палка ли е или просто се радвате да видите протестиращите?!”

Все пак той до вчера твърдеше, че е сред малцината, които не се страхуват да вървят сред народа. Днес обаче се тръшка за закрила от МВР и представя бодигардовете си като депутати!

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *