Фейсбук: Станишев се превръща в проклятието на България!

СтанишевСлед снощния кървав сблъсък между жандарми и протестиращи и днешната брутална реакция на лидера на БСП, че полицията трябва да пипа по-твърдо( разчетено като призив за насилие на властта над хората), Фейсбук изригна в коментари: Станишев се превърна в най-мразеният човек, по-мразен дари от Бареков. Невероятно, но факт!

Соня Колтуклиева: Днес сутринта изпратих SMS на лидера на БСП и Коминтерна: „Г-н Станишев,Вие се превръщате в проклятието на България.По-тежко проклятие и от Доган.Взехте властта с измама,държите я с терор.Но Народът е по-силен от Вашите болни амбиции за власт. Диктатурата на порочната ви коалиция няма да успее!“

Николай Младенов:  Според някои информационни агенции, Орешарски иска да се оттегли, но сем. Станишеви не му позволява. Звучи логично на фона на това което виждаме днес- нито дума от премиера, а лидерът на социалистите с пяна на уста призовава полицията да използва всички сили срещу протестиращите. Все пак още не минала актуализацията на бюджета…

Александър Николов:Искам да ме погледнете в очите гусин Станишев и вие гусин Орешарски. Използвам риторическите похвати на преживелия катарзис гусин Пеевски, за да бъда екзактно разбран! Да, някой цели да постигне предсрочни избори час по-скоро. Този някой съм аз. Да, проблемът не е в актуализацията на бюджета. Не искам вие да го харчите. Да, пречим на правителството да работи. Не искаме, то да продължава престъпната си дейност.

Соня Колтуклиева:  ‪#‎оставка  Колко жалко и трагично е това – европейска страна да бъде управлявана от комунисти,управлявани от ДПС, управлявани от ДС. Господи,с какво толкова ти съгрешихме?

Пламен Даракчиев: Тъкмо дочитам „Парфюмът“ и точно така си представям Жан-Батист Грьонуй (б.р.карикатурата на Станишев като плъх).Така е, комунистът е същински Грьонуй, без естесвената миризма на човек. Може да се сдобие с нея само одере кожите на цял народ. Не си давам кожата за техния парфюм.

Спартак Иванов:  След 23 юли политическите реалности в България са вече други.

Борисов може да е обвиняван от БСП,ДПС, Слави, Шамара, Бинев и компания, че е диктатор, свързан с мутрите и монополите, но си тръгна на втория ден, след като част  от хората поискаха оставката му. Борисов и ГЕРБ не деляха хората на „граждани“, които ги подкрепят, не са събирали 200 хил.подписа, НЕ ДЕЛЯХА НАРОДА!!! НИТО ГО БИЕХА!!! Затова и най-голямата дясна формация в Европа, ЕНП , на повече от 50г., с 42 партии подкрепят единствено ГЕРБ.

Апела ми е да се замислите много сериозно на следващите избори като гласувате за „новото“ дясно, да не се окаже отново пребоядисано червено.

Има си причини ЕНП, социал демокртите, Меркел да подкрепят силно единственно ГЕРБ. Мислете и не се връзвайте на слугите на БСП по екраните… За бсп ГЕРБ е най-големият кошмар… ръката на Европа, която не само спира далаверите им, но е и на път, както в Румъния, да ги вкарва по затворите.

Кой нормален български гражданин не иска да види политиците, виновни за прехода, по затворите… Затова е този целият този писък и суматоха, вой срещу ГЕРБ… Мислете.

Димитър Туджаров: Преди години шефът на полицията в Рио подаде оставка и заяви, че повече от него не може да се очаква, защото полицията сеизползва,за да поддържа разделението на класите, а не за да бъде арбитър на доброто и злото. Подобно нещо се случва и сега.. Васалите и недоволните се избиват на Арената докато тези отгоре гледат и потриват ръце.. Fail

Чанко Попчев:  Събужда се СерГей цял облян в пот. Моника разтревожена го пита дали е сънувал кошмар… Той отговаря: – Сънувах, че сме кръстили бебето Бойко !

Нидал Алгафари: Министър председателя на Република България, в изказване пред „Уолстрийт Джърнал“ е казал, че „Когато говорим за качествата на назначените, аз също имам своите възражения” . С това изречение показва само едно, че назначенията които той прави му се налагат от някой! Спиред мен това не са протестиращите! Кой ли може да е? И ако той, министър председателя има възражения към тях, защо до сега не ги е казал пред хората и те да му повярват?

Георги Спасов: Да бъде съден Станишев за предателство към държавата и насаждане на омраза и вражда ! Да му се отнеме българското гражданство за извършените престъпления !

Един коментар по “Фейсбук: Станишев се превръща в проклятието на България!

  1. Най-грозната и проскубана мармозетка, която съм виждал и то в кръстоска със сляпо куче и суяк. Интересен генномодифициран вид, пардон, толкова е нищожен, че бих го нарекъл – „щам“. Толкова за ръководителя.
    Нещо за вдъхновителя: Брадатият вдъхновител на останалите живи след разстройството от вмирисаните станишеви кюфтенца червени бабички е новото „слънце“, озарило като внезапен, искрящ „шамар“ имиджа на червена Столетница. То продължава да метка „шкембето“ и да „огрява“ с простотиите си, от които спомените за бившия СТРАТЕГ ЛИЛЬОВ и неговият имидж, започват да избледняват!
    Нещо за редовите труженици: Фелдшерката, КОЯТО ПЪК била местна селска активистка на БСП, следващите дни сигурно ще започне направо да разстрелва колебаещите се да дадат едва за пети път подписа си в полза на правителството на Орешарски, което вече никой не само не признава, а е и забравил как изглежда. Напред, другари: в ада ще врите заедно с другаря Станишев, но вие нали не вярвате нито в ада, нито вече в Станишеф!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *