Фейсбук: НЕ на задаващата се червена диктатура!

БарековPernik1 подбра най-интересните реакции във Фейсбук на скандала, предизвикан от Николай Бареков и ТВ7, собственост на банкера Цветан Василев:

 

Ognyan Minchev:  „Вижте какво планират да правят в неделя червените олигарси – да обявят изборите за фалшифицирани. Едни избори могат да бъдат „нефалшифицирани“ само ако те ги печелят. Не си правете илюзии – тяхната цел не е БСП да спечели изборите – те знаят, че тази партия вече няма достатъчна подкрепа да спечели избори сама. Тяхната цел е д а компрометират българските демократични институции и да създадат в страната хаос и нестабилност – това са им поръчали господарите им. Граждани, бдете на 12 май! Не е толкова важно кой ще спечели изборите – по всяка вероятност никой няма да ги спечели категорично. Важно е от тези избори да излезем с достойнство като гражданска национална общност! Ако искаме да съхраним демократичната система – и за нас, и за децата ни – трябва да осуетим сценария на милиционерската олигархия за дестабилизиране и ново разграбване на България!“

 

Маргарита Димитрова: „Естествено не можеш да сложиш измервателни уреди на „Лукойл“, да спреш Бургас-Александруполис, да спреш проекта „Белене“, да изградиш конекторни газови връзки със съседните държави, да започнеш проучвания за газови находища в Черно море, да договориш от позиция на силата близо 20% по-ниски цени на руския газ, използвайки цайтнота на партньора, и всичко това да ти се размине безнаказано….“( Бойко Борисов)

 

Стефан Гамизов: Виждате ли на какво са способни енергийната мафия и корпоративната престъпност, за да ви грабят с милиарди? Насъскват хората и създават лъжи за фалшиви бюлетини, манипулации на изборите и подмяна на вота! Аз работя само с факти и нищо друго, а те са следните за тези бюлетини според договор и ето цитата от него: Технологичният брак (макулатура) се съхранява в печатницата, при строг режим на достъпа, в отделно помещение, до приключването на изборите. Изпълнителят (печатницата на бюлетините) носи отговорност за спазването на тези допълнителни изисквания.

Хайде сега да видя колко ще протестират, че бяха така долно изманипулирани и измамени. Искам да допълня, че бройката на бюлетини за брак точно съвпада с бройката в печатницата и помещението и е точно описаното по договор. Бракуваните бюлетини не са фалшиви бюлетини!

 

Соня Колтуклиева:  Имам един въпрос към прокуратурата. Защо не съобщи официално в събота сутринта за акцията в Костинброд? Защо остави Бареков да се пеняви като бесно куче и да крещи:“ГЕРБ фалшифицира изборите!“ И чак някъде в късен следобед да публикува на сайта си неясно съобщение без никаква възможност да се зададат въпроси – да беше дал пресконференция Цацаров…

За първи път в нашата история – в изборите участват Прокуратурата, ДАНС и една медия? Те с кой номер бюлетина са?

Бареков или е полудял, или е дрогиран – или и двете. А какъв е господарят му Цветан Василев и на кой Господ служи? “ Жегата идва от Русия“, писа един умен мъж във ФБ. Жега, която може да ни изпепели.

 

Евгени Михайлов:  Четири месеца БКП/БСП/ДС подготвя почвата за непризнаване на изборите и за така мечтаното правителство на „националното съгласие“.ДПС,ДСБ,ДБГ и др. усърдно им помагаха.Накрая си намериха и медиен изпълнител,разчитайки на късата памет на възрастните или на незнанието на младите в България.

ТОВА,КОЕТО ПРАВИ ТВ 7 Е ПОВТОРЕНИЕ НА РУМЪНСКАТА ТЕЛЕВИЗИОННА „РЕВОЛЮЦИЯ“(ПРЕВРАТ) ОТ ДЕКЕМВРИ 1989 ГОДИНА…И  ТОГАВА ЗАД КАДЪР СТОЯХА СЪЩИТЕ СЦЕНАРИСТИ И СЪЩИТЕ СПЕЦСЛУЖБИ!

Цялата телевизионна „революция“ беше телевизионен театър организиран от КГБ и Сикуритате(румънската ДС).Но тогава захласнато гледахме и разбрахме истината едва по-късно!Но беше късно…

Те и затова организираха този РИМЕЙК по ТВ 7(който започна от сутринта от дома на Костов,мина през Костинброд ,за да завърши пред Партийния дом) точно днес.Много хора може и да се подлъжат!!!Надявам се да не са много…

Но това което заговорниците от БСП и техните сателити готвят от понеделник ще е страшно…!

Затова утре трябва да има масово гласуване срещу този заговор!

 

Янко Михалев:  Сценарий – изкуствено високи сметки, протести, пада правителството, служебен кабинет, агресивна и подла предизборна кампания. Анализ – мозъчния екип, който държи страната и я манипулира прозира зад свръхактивния Станишев, т.е. – жегата идва от Русия и руското разузнаване, Путин дърпа конците на процесите. Да очакваме ли революция по отработения Ленински модел и завой към Русия, напускайки нестабилния Европейски съюз. В България всичко е възможно, защото нещата винаги се случват без участието на народа, чиято роля е да бъде объркван и държан в подчинение…Старите муцуни са на сцената, защото такава им е ролята, да пазят статуквото…Борисов не е цвете, обаче другите са истински злодеи, особено БСП и тяхната креатура ДПС ! НЕ НА ЗАДАВАЩАТА СЕ ЧЕРВЕНА ДИКТАТУРА !

 

Кармелита Тонева:  Защо Бареков не обясни как точно се процедира с бюлетините и кога от напечатани формуляри те стават валидни бюлетини – или е по-удобно да манипулира хората с истерия, всичко е с цел вотът да се обяви за невалиден, ако не е угоден… Фитилът  е много къс…Бареков и кукловодите му скоро ще призоват неудобните да се варят на сапун – това светът го е играл вече и то с много жертви,това ли искаме в 21 век ?

Васил Денев: А някой опита ли да помисли образно? ХОРА, ЗНАЕТЕ ЛИ КАКЪВ КУП СА 350000 ЛИСТА И КАК ТОЧНО ЩЕ СТАНЕ ФИЗИЧЕСКАТА ПОДМЯНА?! В тази афера задължително трябва да е намесен поне Дейвид Копърфийлд!

 

Teodor Bochev : „Ако си китаец, работещ в пакетираща фабрика, ще успееш за 1 мин. да попълниш 2 бюлетини, да ги подпечаташ и поставиш в плик. За 1 час ще си успял да попълниш 120 бюлетини.

 

Значи за 2916 часа, без да спиш, ядеш и сереш, би трябвало да успееш да ги подпечаташ бюлетините и да ги поставиш в пликове, с различни печати от цялата страна, според избирателната секция. За съжаление обаче, китаецо, имаш по-малко от 24 часа. Значи за да успееш да се справиш ще ти трябват още поне 120 китаеца като теб. Тези китайци трябва да са ти предани като японски самурай пред императора и да си сигурен, че няма да те издадат пред г-н Бареков или Миролюба Бенатова.

 

Хипотетично успяваш да намериш 120 китаеца и няколко стотин печата за различните избирателни секции ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА, които да попълнят бюлетините на време.

Да ама организацията не спира до тук…После трябва да намериш още самураи-тайни агенти, по-тарикати от ДАНС, МВР, ЖУРНАЛИСТИТЕ и цялата червена сган, които да успеят да смесят тея бюлетини с другите бюлетини събрани из цялата страна. И това пред очите на всичките австрийски фирми за честни избори, международни наблюдатели, полиции, данс, манс, мвр, застъпници, престъпници, ЦИКове, циркове и други..и трябва да си сигурен, че и от тях НИКОЙ НИКОГА няма да проговори, защото цялата ти схема отива на вятъра.“

 

Йорданка Панева: Комунетата се чудят как да оправдаят утрешната си загуба и да касират изборите. Най-лесно им е от днес да започнат с измислиците. Насъскват хората и създават лъжи за фалшиви бюлетини.

 

 

  • Пламен Николов: Станишев му е в „шише“ , ако загуби изборите – Путин трябва да си търси друг „лизач“ , ще го сменят и в ПЕС, после и в БСП ще падне, и Първанов ще го спука от подигравки…И „завалията“ както не е работил ,ще чака на жена си да го издържа с някой и друг милион !

Тотко Ненков: Във връзка с плавното преминаване на деня за размисъл в ден за истерия, настоявам за незабавна отмяна на забраната за продажба на алкохол в изборния ден.

Един коментар по “Фейсбук: НЕ на задаващата се червена диктатура!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *