Фейсбук за „Десните“: Изпълзяха всички люспи на Костов

КостовDimitar Simeonov: Сами си забиват нож в гърба,та чак се показва откъм гърдите им!

Mariela Milanova: И Капон ако е дясна… тури му пепел на дясното!

Emilia Stiga Vakleva: хаха, да заповядат в клуба на 00.1%

Stefan Kraev: Кога влезе свинкя у джамия, тогава и Капонката ще стане „дясна“.

Соня Сергиева: Изтъркаха се, на изчезване го докарват вече .

Eli DimOff: Заради такива като тях, БСП и ДПС управляват от 1989 до днес, с малки изключения. Те са троянските коне на БКП/ДС.

Tatyana Gesheva: Лебедовата песен на дясното.

Venera Kokova: Само искат да са във властта и правят всевъзможни коалиции.

Michelle Nina: Изпълзяха всички люспи на Костов … Голямото „автентично“ дясно и тъмно синьо, което бил „разбил“ Бойко Борисов, е на терена Всъщност, има и още… Не е късно да се явят в коалиция Бакърджиев, Екатерина Михайлова и Факторът Кошлуков. Ще е забавно да си направят едно мачле… всички срещу Борисов.

Соня Сергиева: Жалки са , само отвращение изпитва човек от мръсотията им! Е, поне аз.

Anton Ivanov: Докато Пръмова е там,неща да чувам РБ.

Vesela Mandicheva: По-любопитно е кой ги финансира ? Партия без пари не се прави :)))

Mariana Mutavchieva: СПОКО–--В ПЛЮНКИТЕ СИ ЩЕ СЕ ЗАДАВЯТ!

Lidia Staneva: Най-гнусните и провалили се типове отново изпълзяват в медиите и започват да разнасят зловонието си!!!

Cristobal Manuel Alvarez: Такива фалшификати и измислени герои са,че няма накъде.Точно,както се описва в някои театрални постановки.Тръгнали Дочоолу и Гочоолу с по един файтон подръжници,избори да печелят и държава да управляват??? Май 80 процента от т.нар. политици смятат,че само трябва да се залепят за софрата и оттам лапане и волен жевот. Да ама не, казваше Петко Бочаров!Затуй те и не могат да измислят друго освен да плюят по ГЕРБ и по Бойко.А и навярно мафията плаща много здраво за това.Де факто Бойко и ГЕРБ са единственият реален фактор в политиката и единствената реална алтернатива и заплаха за мафията.А тя както знаем от нейните членове разполага с 300 милиарда долара,откраднати от нас за периода от 45 години,комунистическа далавера.Така,че толкова пара изсипана на едно място има ефекта на калната маса дето залива физически българските села и градове.Само,че докато от калта може да се освободиш след наводнението,то тези накрадени пари се връщат като дяволски бумеранг и спомагат за двукратното и трикратно доразрушаване на Родината ни.

Sonia Alexander: ДСБ , напред с поредната БГ перверзия да бъдеш “ Опозиция на опозицията „, което е в услуга на чекистите и комунистите .

https://www.facebook.com/marie.higels/posts/725431030826670

Яна Бояджиева: Абсолютно точно. Но се съмнявам, че и този път ще я огрее. Тя преди пет години се увърташе и около Бойко, но не стана. Много ми е смешна тази дама – навсякъде се вре, упражнява лексиката си и накрая не става ясно нищо друго, освен че иска, стреми се да се хареса на някой от силните на деня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *