Фейсбук: Волен Сидеров гласува не с депутатска, а с кредитна карта!

Волен Сидеров

Снимка: Фейсбук

Тежка нощ е имал Волен Сидеров, който е взел трудното решение да подкрепи правителството на БСП и ДПС. Снощи не каза, както направи ГЕРБ дали ще подкрепи кабинета “Орешарски”, но тази сутрин даде ценният един глас и в парламента имаше кворум за гласуването на правителство.

ГЕРБ не се регистрира и напусна залата, но неуморният Сидеров даде рамо на “братските” партии ДПС и БСП да съставят кабинет.

Както написа известна журналистка тази сутрин в социалната мрежа Фейсбук – Волен Сидеров гласува не с депутатска, а с кредитна карта на Корпоративна търговска банка на Цветан Василев.

В кулоарите на парламента и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че е успял планът на банкера Цветан Василев и Красимир Гергов да управляват държавата.

Борисов прогнозира, че кабинетът „Орешарски“ ще бъде одобрен и днес България ще има ново правителство. Той беше категоричен, че в момента „Атака“ отиграва ходовете си така, че БСП и ДПС да се поздравят с успех.“БСП, ДПС и „Атака“ са една и съща партия. Ще влезем за гласуването, за да не приказват каквито и да е глупости. Беше им важен кворумът. Трябваше им да имат 121 гласа. Понеже не се регистрирахме, близо 2 минути председателят чакаше някой да го направи. Като видяха, че ще се провалят, „Атака“ им дадоха един глас. Нека видят и посланиците, и всички зрители – БСП, ДПС и „Атака“ са едно и с комбинации ще изберат правителство.“

Борисов коментира и изявлението на Волен Сидеров, че може да бъде елиминиран физически от ГЕРБ. „Даже чух за заплаха за Волен. Те с Бареков станаха уникални със своите измишльотини.“

Източник: bulgaria-news.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *