Учителка по математика прелъстила и употребила своя ученичка

Учителка по математика22-годишна училищна треньорка по баскетбол бе арестувана по обвинение в това, че е подмамила и изнасилила в дома си 17-годишна своя възпитаничка, само осем месеца след като започнала да практикува професията си в гимназия в американския щат Юта. Кортни Джарел бе обвинена в петък, след като училищните власти в Ривъртън са получили оплаквания миналия месец за това, че тя е правила с*кс с една от ученичките. Сексу@лното насилие е станало в дома й през февруари и март. От полицията съобщиха, че тя е пипала циците на ученичката, както и нейните гениталии. Джарел е преподавала математика в гимназия Ривъртън и е ръководила женския отбор по баскетбол.

KSTU-TV съобщава, че Джарел е била пусната в принудителен отпуск миналия месец, когато училището е получило оплакване, свързано със сексуален тормоз. В петък преди ареста си тя подаде оставка. Тя е обвинена в изнасилване престъпление първа степен и сексуален тормоз втора степен. Адвокатът й каза, че сега Джарел ще се концентрира върху защитата си и ще пледира невинна.

Известно е, че ученици и родители са харесали Джарел, въпреки краткия й престой в училището. „Тя винаги се държеше добре. Никога не съм очаквал това от нея“, каза ученикът Тайлър Нилсън.

Репортери на KSTU също са научили, че Джарел е изгонена от апартамента си в окръг Солт Лейк, когато я потърсили за коментар. В петък тя бе пусната под гаранция и ще се изправи пред съда на 16 май.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *