Учителка изнасилила 14-годишен пред черква, дни по-късно посяга на друг

УчителкатаОчевидец видял как кола със запотени прозорци се клати и спипал палавницата.

Учителка от училище в Уисконсин е обвинена в изнасилване на двама ученици в рамките на по-малко от седмица. 28-годишната Меган Гарланд е обвинена в сексуално посегателство, след като 14-годишно момче съобщава за секса, твърдейки, че преподавателката по наука в гимназия Месмер му е правила орална любов на 23 май.Според жертвата, сексът е станал на паркинг до черква и училище. Нито Гарланд, нито жертвата имат пряка връзка с училището. Те са се намирали в него, за да участват в някакво събитие, което се провеждало в учебното заведение.

В понеделник, 15-годишен ученик от гимназия Месмер съобщи, че 28-годишната преподавателка също е злоупотребила сексуално с него, съобщава „Милуоки Уисконсин Джърнал Сентинел“. Случаят е отнесен към районната прокуратура. Предстои тя да реши, дали срещу Гарланд ще бъдат повдигани обвинения.

В изявление на гимназията, представители на заведението казват, че са силно притеснени от твърденията за постъпките на Гарланд. Според жалбата на една от жертвите, случаен минувач е видял кола със „замъглени“ прозорци да се клати на паркинга пред гимназия Дестини на 23 май. Той е отворил колата и е видял в нея 28-годишната даскалица да прави секс с тинейджъра.

После той затиснал Гарланд в колата и се обадил на полицията. Бащата на 14-годишният потвърди показанията на очевидеца. В случай че бъде осъдена, Гарланд е заплашена от до 40 години затвор и глоба от до 100 000 долара.

Майката на съученик на жертвата Дий Бърт разказа за месната телевизия TMJ4, че е чула децата да си говорят, че учителката взима техни връстници да го вози с колата си.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Учителка изнасилила 14-годишен пред черква, дни по-късно посяга на друг

  1. Да… а той там милия безпомощен седял, докато му смучела пишката…. ай сиктир от тука!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *