Утре е деня на трите дузини – 12.12.12! Какво ни чака?

Денят на трите дузиниНеобикновеният парад на еднаквите числа продължава вече 12 години, след като започна на 1.01.2001 г. И всяко съвпадение бе очаквано като необикновено събитие, особено на тези числа, в чиято магическа сила мнозина не се съмняват. В деня на трите шестици – 06.06.06., хората се бояха, че ще се роди Антихристът. Трите седмици – 07.07.07., пък раждаха надеждата за внезапно идващо щастие. Трите деветки – 09.09.09., предсказваха промени към по-добро.

С 12.12.12 „златните“ съвпадения свършват, след като е очевидно, че 13.13.13 просто няма как да има. Гаданията ще продължат през следващото хилядолетие, пише „Комсомольская правда“.

От гледна точка на нумеролозите към анализа може да се подходи двуяко. Ако запишем датата 12.12.12 като сбор на отделните цифри (1+2+1+2+1+2) ще се получи 9. Според учението на окултиста от 16-и век Хенрих Корнелиус това число е символ на успеха и богатството.

„В този ден можеш да получиш компенсация, стари дългове, затова има вероятност от финансови приходи, които ще бъдат награда за лишенията“, обяснява астрологът Виталий Осипов.

Правилно е обаче да се сумират всички цифри: 1+2+1+2+2+0+1+2. Тогава се получава свещенното число 11. Нумеролозите го наричат „Великото число“, защото то обещава голямо радостно събитие в живота на човека или държавата.

Затова и мнозина влюбени искат да сключат брак точно в този ден. Според нумеролозите това е правилен ход, защото би донесъл на новобрачните любов, сполука и охолство.

Освен това числото 11 говори за това, че в този ден у хората ще се проявят скрити неподозирани таланти, за които не са знаели по-рано, ще се развие тяхната интуиция и способността им за предчувствия. От тази дата се очакват нови велики открития, научни изобретения, нови пророчества от ясновидците и важни решения от управници и работодатели.

„В този ден има вероятност от взимането на важно решение на държавно или световно ниво – обещава Осипов. – Чрез някои укази нашето правителство може да реши да покаже, че действа изключително в името на благото на страната и жителите й.“

В нощта на 12-и срещу 13-и е хубаво да си пожелаем нещо. Шансовете желанието ни да се сбъдне са много големи. Необходимо е да запалим три неголеми свещи, най-добре за торта, да ги сложим в редица и просто да си представим, че сме здрави и богати. Трябва да се съсредоточим върху желанието си, докато свещите горят. Така се активира механизмът за реализация на желанието.

Впрочем, най-красивата и съвсем последна подобна дата в сегашния век се очаква да е 20 декември 2012 г. (20.12 2012). Но може ли да се смята тя за щастлива, след като маите обявиха края на света за следващия ден? Или пък нумерологията ще се окаже по-силна от древните пророчества…

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *