Упс! Сланините на Глория лъснаха на светло пред публиката!

Глория на сценаКолкото и стройна да е Глория, тя също си има своите недостатъци, но досега умело ги прикриваше с облеклото си.

Примата на фолка не предвиди, че с разголения си танцувален костюм ще изглежда добре на сцената, но жестът, който готвеше, ще извади истината наяве.

В понеделник певицата посвети танца си в “Денинг старс” на майка си, която имаше рожден ден. И то не какъв да е рожден ден, а 60-годишен юбилей. Щерката наистина танцува превъзходно и вдигна публиката на крака, а след това притича към първия ред, за да поднесе на майка си огромен букет и да я целуне. При целувката обаче сланинките на ханша й се изплъзнаха от роклята и се разляха с цялата си прелест пред обективите на камерите.

Операторите веднага отклониха камерите, но записът в епизода остана. Оказа се, че тялото на Глория не е чак толкова стегнато и фитнесът – три пъти седмично по три часа, не го е моделирал докрай. Като всяка дама, наближаваща 40 години, тя си има своите недостатъци и нищо, освен дрехи или скалпел, не може да ги прикрие. На всичкото отгоре при началната сцена на танца, бюстът й увисна до пъпа и едва не изскочи от деколтето.Глория

Мъжете пък са на друго мнение. Те смятат, че всяка жена трябва да има своите меки извивки, за да имаш чувството за жена като я прегърнеш, а не за скелет.

В гилдията на фолкпевиците обаче веднага тръгнаха злобни коментарчета, че голямата спортистка, а сега и танцьорка, също си има трески за дялане, в случая сланинки за сваляне.

Певицата била доста ядосана и разстроена, като изгледала кадрите и се зарекла, че никога няма да  навежда, когато е разголена. За нейно успокоение любимият й сърбин не обърнал внимание на това. Той все още я обича и двамата планират да се вземат, но участието й в танцувалното предаване доста обтегнало отношенията им. Композиторът бил против възлюблената му да се чекне полугола по сцената и да я прегръщат млади мъже. Но ще му мине.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *