Упс! Галена сцепи полата

ГаленаФолк певицата Галена  претърпя крайно неприятен гаф на участие.  Изпълнителката пренебрегна собствената си модна колекция, а марковия тоалет, който избра й скрои неприятна изненада, пишат от HotArena.net.

Вместо с красив модел от новата си модна линия, певицата непонятно защо бе избрала черен потник и дънкова пола за изявата си. Дрехите, по-подходящи за ежедневието, доста изненадаха феновете й, свикнали да я виждат в друга светлина.

Дънковата пола се цепна още в началото на вечерта, а певицата дълго се черви заради гафа. Галена опита да се справи с проблема и на няколко пъти,  докато пееше, нервно придърпваше ципа нагоре, но така и не успя да скрие скъсаното.

Звездата видимо се ядоса заради калпаво съшитата дреха и загуби доброто си настроение. На всичкото отгоре й се наложи цяла вечер да пее, залепена с гръб към една колона, за да не личи, че полата й е сцепена.

Източник: hotarena.net

Един коментар по “Упс! Галена сцепи полата

  1. всички дрехи идват от едно и също място. Това, че е закупена от магазин, в който е 10 пъти поне по-скъпа не я прави качествена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *