Уникално фото! Станка Златева на 17 (С дълга коса и по-слаба)

Станка ЗлатеваВижте уникалното фото на Станка Златева като тийнейджърка.

Видимо по-млада, по-стройна и с по-дълга коса олимпийската ни шампионка е направо неузнаваема.

Спортната легенда от години се състезава, но по събития сме свикнали да я виждаме в тъмен костюм и с къса коса. В тийнейджърските си години чаровницата обаче е била истинска сладурана. И освен, че е много различна тя е видимо по-слаба.

Още като ученичка Станка вече е сред спортните звезди и усилено тренира за шампионати. Световната ни шампионка бори конкуренцията и обикаля целия свят, докато е по турнири и състезания. Подобно на повечето си връстнички Станка се облича спортно и небрежно- прокъсани дънки, тесни тениски и кецове — неостаряващата мода сред тийнейджърите.

По онова време 17-годишната чаровница не само изглежда много различна, но е и видимо по-слаба. Синеочката все още не е изградила фигура на борец покрай тренировките в залата. Феновете й с почуда и възторг гледат колко е различна тогава и сега спортистката. Но са категорични, че Станка е била истинска чаровница още в тийнейджърските си години.

„Няма значение дали е с къса или дълга коса — всякак й отива“, категорични са фенове. А след като я видяха с прическа и грим преди няколко дни, те са категорични, че освен истинско съкровище, златното ни момиче е и истинска хубавица.

Източник: kliuki.net

3 коментара по “Уникално фото! Станка Златева на 17 (С дълга коса и по-слаба)

  1. Кой малоумен журналист ги дращи тези простотии. Станка Златева винаги е била хубава жена…с къса с дълга коса…по млада или сега…няма жена като Станка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *