Уникален танц! 3-годишен малчуган взриви публиката в ТВ шоу (ВИДЕО)

Занг ЮнхауУникален танц взриви онлайн потребителите и за нула време се превърна в хит в нета. Малко момченце на крехката възраст от 3 годинки успя да изправи на крака и публика, и жури в шоуто Amazing Chinese – китайска телевизионна продукция, аналог на родното „България търси талант“.

Малкият участник се казва Занг Юнхау и живее с родителите си в Шандонг, една от многото провинции в Китай, предават от kliuki.net. Сладурът успя да омае за нула време журито с уникален танц с хореография, създадена лично от него. Занг се появи на сцената с преносима уредба, която галено наричаше „моето бебе“. Момченцето се беше снабдило и с дистанционно, с помощта на което да сменя песните, на които да танцува.

Още с излизането си на сцената малкият Занг обяви, че ще покаже танци на произволен принцип. Сладурът дори връчи дистанционното на един от членовете на журито с молба лично той да сменя парчетата.

Естествено, сладкото представяне на Занг му осигури пълната подкрепа на журито и той премина в следващия етап. Онлайн потребителите пък дори се шегуват, че искат да ходят при него на уроци по танци.

Вижте и вие видеото с малкия Занг Юнхау и неговия уникален танц.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *