Университетска преподавателка – гладна и премръзнала, открита край благоевградско село!

БлагоевградНамериха гладна и премръзнала преподавателка от Югозападния университет в Благоевград край благоевградското село Бистрица.

Тя напуснала дома си и в продължение на два дни била в неизвестност.

37-годишната Олга К., която не е семейна, е открита в махала на селището. Сигнал, че я няма, е подаден в полицията от нейната майка в сряда сутринта. Излязла от дома си в жк „Запад“ и от този момент близките и нямали връзка с нея.

„Знаехме, че има стара къща в Бистрица и затова търсихме основно там заедно с горски служители и ловци от тамошната дружинка. Издирването бе затруднено, тъй като местността е гориста.

След като два дни обикаляла гората, стигнала случайно до къщата на свой далечен роднина. Сигурно се е била загубила, жената е в тежка депресия“, заявиха полицаи пред Struma.bg, участвали в акцията по издирването. Тя е в стрес, но няма опасност за здравето и трудно се комуникира с нея. Няма нищо общо този случай с каквато и да е секта, увериха те.

С линейка на ЦСМП преподавателката е транспортирана до МБАЛ-Благоевград измръзнала и гладна. След като е стабилизарана, О.К. е настанена в специализирано болнично отделение. Изживява труден момент, дано скоро се възстанови, коментираха нейни колеги.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *