Ужас! 38-годишна почина, след като си боядиса косата

Джули Мкеейб38-годишната Джули Мкеейб неочаквано беше застигната от най-зловещия кошмар в целия си живот, след като реши да си боядиса косата, пишат за трагичния инцидент от  struma.com

Става ясно, че майката на две деца решава да се погрижи за външния си вид, боядисвайки косата си. Изненадващо обаче тя изпада в кома, претърпява инфаркт и много сериозно мозъчно увреждане. Младата жена е поставена от лекарите в болницата на изкуствено дишане, които първоначално ѝ дават само 8% шанс да се събуди от комата. Това за жалост не се случва и Джули умира.

Разстроеното от внезапната загуба семейство на Мкеейб обаче не смята да остави случая с нелепата смърт на Джули просто така, като възнамерява да съди компанията производител, чийто продукт 38-годишната жена използва за косата си.

Близките ѝ заявяват, че в продукта се съдържа опасен химикал, станал причина за тази шокираща реакция в организма на младата жена.

От компанията пък обясняват, че подобна алергична реакция е възможно да се появи изненадващо по всяко време. Това наистина се случва сравнително рядко, но един на всеки 250 хил. души може да има някакъв проблем, като в повечето случаи става въпрос само за леко дразнене на кожата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *