Ужас: 15-годишна живее в тяло на 100-годишна старица! (ВИДЕО)

Хейли ОкинесМоето име е Хейли Окинес и хората казват, че съм специална. Страдам от рядката болест Хъчинсън-Гилфорд Прогерия и тялото ми остарява 8 пъти по-бързо от нормалното. Така се представя 15-годишното момиче на сайта си в интернет. „Най-лесният начин да ви обясня това е като ви накарам да си представите, че тялото ми е на 100-годишна жена, а всъщност съм на 15. Никак не обичам обаче, когато хората ме наричат стара, защото не се чувствам като на 100 години“, казва Хейли. Хейли изглежда по-възрастна, а в същото време е по-малка от останалите деца. „Имам брат, Луис е на 11, и сестра – Руби е на 8. Аз съм най-голямата, но всъщност те са по-големи от мен“, пише още Хейли на сайта си.

Прогерията е изключително рядко наследствено заболяване, което се среща веднъж на 8 милиона раждания. Средната продължителност на живота е 13 г., но Хейли вече ги е минала и явно е решила да опровергае светилата в медицината.

„Смъртта не ме притеснява. Специалистите са казвали, че „Титаник“ не може да потъне, но той е потънал. Това доказва, че и експертите грешат. Аз искам да опровергая лекарите“, пише малката-голяма Хейли.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZYiS7bpZrjw

Източник: БЛИЦ

2 коментара по “Ужас: 15-годишна живее в тяло на 100-годишна старица! (ВИДЕО)

  1. Едно малко слънчице. Колко е мила! Господ здраве да ти дава Хейли и да живееш толкова колкото ти се живее.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *