Ужас! Трима смляха от бой младо момче, десетки гледат безучастно

Трима смляха от бой младо момчеИзвергите удряли главата на жертвата си в паважа, налагали го с бич.

Ужасяващ екшън като от филм се разигра по-рано днес в центъра на Бургас.

Трима мъже с черни слънчеви очила пребиха зверски младо момче пред очите на десетки свидетели. Никой от тях обаче не посмял да се притече на помощ на жертвата.

Мъжете са пребили жестоко жертвата си (в кръгчето)

Очевидците стоели като вкаменени и гледали зверството, което се извършва пред очите им. Ужасът бил пълен предвид факта, че тримата биячи били изключително едри, за разлика от младежа, който бил много слабичък, разкриват потресени свидетели на разигралата се трагедия.

Въпросното зверство се случило днес следобед около 16 часа. От двора на намиращата се наблизо математическа гимназия се появила жертвата, която се опитвала да избяга от нападателите си. Те обаче успели да настигнат момчето, повалили го на земята и започнали да го налагат зверски с кожен колан. Освен това извергите удряли главата на младежа в паважа и да го ритат.

Необезпокоявани от никого, нападателите смелили момчето от бой и го зарязали да лежи безжизнен на земята, след което просто си заминали. Едва тогава свидетелите на зверството се осмелили да повикат полиция и линейка. Пребитото момче се намира в болница, от полицията обаче все още не са започнали разследване за инцидента.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *