Ужас! Село опустя заради канибал! Изяде двама! Коя е следващата жертва?

Село опустя заради канибалСтранджанското село Голямо Буково се превърна в пустинен пейзаж. Младо и старо бяга оттам, подплашено от канибала Николай Гьоргов, който свободно се разхожда по мегдана, въпреки че уби двама съселяни и изяде органите им!

“Години наред треперим, не смеят внучетата ни да дойдат през лятото заради него”, оплакват се старици.

През 1995 г. Николай, който е бивш моряк, убива двама свои съселяни и яде от вътрешностите им. Оттогава е известен като Канибала от Странджа. След престъплението той лежи само една година в затвора в Ловеч, но заради психичното си заболяване е освободен и се завръща на село.

Гьоргов имал зловещ списък на хора, които трябвало да бъдат изядени. Идеята му била, че така ще получи свръхестествено сила и божие просветление. Успява да убие само една възрастна жена, която живеела в края на селото, както и най-близкия си приятел Ангел Дзиров, с когото редовно си пиели ракията. Под №3 бил горският, а под №4 – магазинерката на селото – Анита.

Гьоргов планирал убийствата да станат в една нощ. Но при горския ударил на камък – мъжът излязъл от къщи с пушката си и Николай не посмял да го закачи. Анита пък извадила същински късмет. Въпросната вечер отишла до града и не се прибрала. Под №7 в списъка фигурирал отец Евтимий от голямобуковския манастир “Свети Животоприемний източник”.

“Да, вярно бях в списъка с мотива, че според него само съм лъжел бабите”, обяснява днес игуменът.

И така 18 години канибалът си живее редом с хората от черния му списък. Никой не знае дали агресията му няма да се отприщи отново.

“Той редовно си пие хапчетата” – обясняват и от полицията, и от кметството и се надяват с тези думи да въдворят спокойствие в селото. Но 53-годишният свиреп човекоядец живее сам и няма кой да осъществява контрол дали наистина спазва медикаментозния режим.

В момента ситуацията в Буково е още по-зле. Селото е почти обезлюдено. Малцината смелчаци, останали по къщите си, почти не излизат оттам, особено по тъмно.

Ще удари ли пак канибалът? Коя е следващата жертва?

Източник: pik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *