Ужас! Сайт учи децата ни как да правят опасни бомбички

Етикети: , , , , , , , , , ,

Сайт

Родните тийнеджъри съвсем полудяха! Младежите, явно от нямане какво да правят, буквално заливат онлайн форуми и сайтове със „безценни” съвети! Лошото е, че някои от тях могат да имат доста сериозни последици за здравето, на изпълняващите ги коментират от pik.bg.

Разкритието бе направено от родителка, която само благодарение на голяма доза късмет, успя да предпази дъщеря си от сериозни изгаряния по главата и лицето! Момичето се ровило в интернет и прочело как бързо и евтино да си боядиса косата със… степче за пиене!!! Рецептата била много проста разтваряш степчето, загряваш водата и когато тя заври си потапяш косата. Корените и частта, която е по-близо до главата, пък се мажат с ръка, когато сместа поизстине малко. Девойката, обаче явно не е разбрала особено добре инструкциите и решила да си топне цялата глава във врялата вода. Майка и се прибрала само няколко минути преди щерка и да осъществи намеренията си и я спряла. След като момичето признало от къде е почерпило вдъхновение, притеснената родителка се разровила и открила потресаващи неща!

Боядисването на косата със степче се оказало само върха на айсберга. В интернет, родната младеж споделя какво ли не. Освен ставането на блондинка със степче лимон, огнена червенокоска със степче ягодка или изкусителна брюнетка с помощта на степче вишна, там има и насоки как да си сътвориш самоделна бомба!!! Освен това, има и цели рецепти как да си разнообразиш ежедневието, посредством чорба от халюциногенни гъби. Последно, се оказва последния писък на модата. Супичката държала в еуфория няколко часа, а след консумацията и всичко ставало някак си по-ярко, смислено и невероятно, коментират младежите из форумите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *