Ужас! Пияна домакиня преби мъжа си с катерица!

Пияна домакиняДо кошмарната саморазправа между двамата съпрузи се стига, след като мъжът на американката се прибира у дома, но без да изпълни специалната ѝ поръчка за покупка от магазина – бира, тъй като се оказва, че в района по това време няма работещи магазини.

Впоследствие поизтрезнялата вече 44-годишна Хелън Уилямс се обажда в полицията, а когато служителите на реда пристигат в семейната къща, тя най-нагло заявява, че нараняванията на съпруга ѝ са вследствие на подхлъзване и падане, предават от chudesa.net. Тя обаче не успява да даде някакво смислено обяснение защо ръцете и дрехите ѝ са покрити с кръвта на пострадалия мъж.

Истината излиза наяве, когато пребитият съпруг разкрива в болницата, където междувременно е настанен след случилото се, че до бруталната саморазправа се стига, след като той не успява да купи от магазина бира за жена си. Побесняла от гняв, тя грабва една керамична статуетка на катерица и го удря с всичка сила с нея по главата, след което също така го сръчква в гръдния кош и рамото, за да го накаже подобаващо за причинения ѝ дискомфорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *