Ужас! Николета Лозанова втрещи с изхабени ботуши (ФОТО)

Николета ЛозановаПлеймейтката занемари по принцип изрядната си външност.

От доста време се говори, че в основата на раздялата между Николета Лозанова и Валери Божинов стоят намалелите финансови възможности на футболиста. След като се оказа без отбор и беше принуден да се върне в България, семейството трябваше сериозно да затегне семейния бюджет. Нещо повече, именно това принудило плеймейтката да започне да си изкарва сама парите като водеща, шушукат запознати.

И макар госпожа Божинова да се опитва упорито да скрие това, тоалетите й сами я издадоха. И по-точно липсата на марковите й, скъпарски дрешки. Разбирачи коментират, че последните тоалети на плеймейтката са доста далеч от лукса, който демонстрираше преди. На една от последните снимки, които моделката качи в личния си профил във Фейсбук, тя дори е обута в доста изхабени ботуши.

На кадъра ясно се виждат ожулените върхове на ботушките на Николета, а коментарите на наблюдателните потребители не закъсняха. “Явно кранчето на богатия съпруг футболист е спряло.”, злорадстват потребителите. “Нормално, тя му съсипа кариерата, ошушка го и сега си носи последствията”, коментират форумци. Разбира се, има и такива, които смятат, че това, което изглежда ожулено и изхабено на ботушите на плеймейтката всъщност е просто отблясък от светлината.

“Николета никога не би си позволила да изглежда зле”, защитават любимката си феновете, пишат от kliuki.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *