Ужас! Нанси Карабойчева плаши хората с вампирски зъби! Кой я огрози така?!

Нанси КарабойчеваНе, не се е маскирала за тематично парти, а просто е случила на лош дентален специалист, коментират усърдно в мрежата.

Всъщност Мис България Нанси Карабойчева е известна със своята прелестна усмивка, но сега е тотално съсипана.

Красавицата изуми околните със своите прекалено дълги кучешки зъбки, които накараха всички да настръхнат, предават от kliuki.net. Отделно това, че те са силно избелени, допълнително създава усещането за нещо крайно изкуствено и неприятно, обобщават гледката във виртуала.

Нищо чудно тогава, че Нанси Карабойчева избягва да позира с широка усмивка напоследък. Тя деликатно криеше зъбите си, а се оказва, че наистина е имала причина да го прави. Сигурно се срамува от резултата, затова е добре да вземе спешни мерки, категорични са критично настроени към визията й в мрежата.

Разбира се, феновете на блондинката, я подкрепят, че дори и в момента си остава най-ослепителната Мис България. Те сипят комплименти по неин адрес и смятат, че лошите коментари са дело на завистници.

„Може да си позволи, прави си нови зъби, вие не обсъждайте нея, а се обърнете към себе си!”, съветват ги защитниците на Нанси Карабойчева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *