Ужас! Контрапротестиращ обяви, че ще се самозапали

КонтрапротестиращиВъпреки че в социалната мрежа близо 900 души потвърдиха участието си в контрапротеста, който се обяви в подкрепа на кабинета на Пламен Орешарски, в действителност пред пилоните на Националния дворец на културата се появиха едва около стотина души.

Жена от контрапротестиращите бе попитана защо след като в социалната мрежа са заявили участие толкоз много хора, са дошли едва стотина души. Тя бе категорична, че докато протестите са платени, контрапротестите не са и това е повече от очевидно.

В същото време пред Министерски съвет отново се събраха хиляди, за да искат оставката на правителството. По-рано днес обаче те излязоха с категорична позиция в лицето на Мая Манолова, която заяви, че няма значение, че хората не ги искат, те остават на власт.

Междувременно мъж от протестиращите изправи на нокти кабинета „Орешарски”. Той отправи заплаха, че ако нещата в страната не се нормализират, още в началото на следващата седмица ще си драсне клечката пред Министерски съвет. „На всичките гафове им остава само това – отново да тръгне модата със самозапалването и след това няма да има спиране”, коментираха протестиращи.

Сред контрапротестиращите бяха забелязани членове на младежката организация на червената партия.

Те отново призоваха обществото да дадат шанс на правителството и да имат търпение да видят резултатите от тяхното управление.

Източник: razkritia.com

2 коментара по “Ужас! Контрапротестиращ обяви, че ще се самозапали

  1. От статията става ясно, че е протестиращ или ре-контрапротестиращ… оправете си заглавието

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *