УЖАС! Иранци групово изнасилват жена, после я съдят за алкохол

УжасБританка, която бе отвлечена и изнасилена от трима мъже в Дубай, се озова на подсъдимата скамейка за това, че е пила алкохол в страната без съответното разрешително. 28-годишната експатка, чието име не се съобщава, признала пред полицията, че е била пияна по време на инцидента и затова бе подведена под отговорност и осъдена да плати 169 британски лири. Въз основа на законите в ОАЕ, пиенето на алкохол без разрешително е престъпление. Двама от иранците, обвинени в изнасилването на жената, в момента са съдени, а третият обвиняем не може да бъде открит.

Жената, която заема мениджърска позиция, сподели, че ужасът й продължил с часове, като изнасилвачите заснели всичко и са се гаврили с нея, въпреки молбите й да я освободят.

Съдът в Дубай на първа инстанция чу, че тя е била изнасилена, след като била отвлечена и откарана в апартамент в Наиф – западнал район на Дубай. Тя в крайна сметка успяла да избяга, когато обвиняемите я изоставили сама на матрак.

Адвокатът на подсъдимите Саид ал Гилани твърди, че тя си е измислила всичко, гледайки “твърде много екшън филми”. “Тя е имала интимен приятел, който я изхвърлил от жилището си, когато чул, че му изневерява с обвиняемите. Тя после отишла в полицията и казала, че била изнасилена”, каза още Гилани.

Във фаталния ден тя отишла в бар, прекарала там 6 часа и около 3 часа сутринта на 6 юли тя си хванала такси, което да я откара до жилищния квартал Арабиан ранчес. 37-годишнният шофьор-пакистанец каза в съда, че “тя е била много пияна” и заспала на задната му седалка.

По неговите думи, когато тя се събудила, си променила мнението и му казала да я закара до плаж Джумейра, спирайки за малко до банкомат. Тя излязла от колата и се върнала, но без да тегли пари. Той разказа още, че когато най-накрая стигнали до местоназначението, тя излязла лъкатушейки се от автомобила му, без да плати, и се наложило страж на реда да я убеди да се върне обратно в колата.

Жената седнала на седалката до шофьора, казвайки му да махне ключовете от таблото. Тогава до тях спрял черен Хюндай. Тримата иранци в автомобила казали, че познават жената, платили на бакшиша и я взели със себе си. Жертвата каза в съда, че наистина е била много пияна, изпивайки три чаши вино, и не е знаела какво се случва.

Тя била отведена в апартамента в Наиф, където мъжете я изнасилили. “Молех ги да ме оставят намира, но те само ми се смееха”, спомня си тя. При опитите й да избяга, те я поваляли отново на матрака. В резултат са наранени единия й крак и едната и ръка. “Те не чуха молбите ми, смееха ми се, говориха си нещо на развален английски”, добавя тя.

Мъжете, всичките на около 20 г., са оставили жената да лежи замаяна на матрака в незаключения апартамент, давайки й шанс да избяга. Изнасилената хванала такси и се върнала в апартамента си около 08:30 часа, където съквартиранта й я заварил в “объркано” състояние. 26-годишният й приятел сподели: “Тя ми каза, че са я изнасилили. Тя се преоблече и отиде да подаде жалба”.

Съквартирантът я посъветвал да не се къпе преди да подаде жалба. Кръвни тестове по-късно през деня не са открили следи от алкохол в кръвта й, но съдя Джамал Абдел Маджид призна жената за виновна в незаконно консумиране на алкохол, защото тя не притежава разрешително и е признала, че е пила.

Обвинените в нейното изнасилване отричат вината си. Третият продължава да се издирва. По думите на следовател, единият от обвиняемите е признал, че го е било страх да “отвлича британка”, но съучастникът му го убедил да извършат изнасилването с думите: “Тя е пияна, няма да ни разпознае”.

Полицаи са открили вещи и бельо на жената във въпросния апартамент в Наиф. Доклад на съдебните медици показа, че тя е била наранена по време на инцидента. Делото ще продължи в сряда.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “УЖАС! Иранци групово изнасилват жена, после я съдят за алкохол

  1. Всички араби,иранци и каквито и да са там,са боклуци,фанатици,изнасилвачи,космати прасета !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *