Ужас! За пръв път светът вижда такова чудовище? (СНИМКИ)

Грамадна змияСнимките на 43-метрова змия, уловена край Червено море, шокират мрежата с чудовищните размери на влечугото!

Като вирус в нета циркулират ужасяващи снимки на чудовищна змия, която натоварена върху военна платформа, изглежда потресаващо.

Снимките са направени на брега на Червено море, във водите на което египетски военни водолази са водили истинска битка с чудовището, пишат от chudesa.net.

Огромната змия, в сравнение с която военните машини изглеждат като играчки, се обвинява за гибелта на повече от 300 души, безследно изчезнали през последните години в Червено море край Египет.

Потребители негодуват, че с цел привличане на туристи, сензацията е била присвоена. Всъщност, снимките са направени доста отдавна и то в Иран. Поради информационната завеса в ислямската страна, кадрите с гигантската змия станали достъпни скоро, пишат в ирански форум.

Гигантското влечуго е било открито полумъртво преди 3 години в близост до язовир на река Карадж в Иран. Невероятното чудовище с дължина 43 метра и почти 6 м дебелина, е единственото видяно някога в света. Цитират се специалисти, че това е далечен родственик на анакондата, от семейство боа, на възраст над 103 години.

Мистерията, витаеща около страховитата змия бе разгадана от наблюдателни скептици по-късно. Всъщност военните машини са наистина детски играчки – мащабни копия на истинските.

Най-голямата змияСпоред сериозни учени, физически не е възможно на Земята да съществува змия по-дълга от 20 метра. Изкопаемите останки на чудовищната Титанобоа показват, че тя е била с тегло цял тон, при дължина около 15 метра. Това не пречи да харесваме стряскащите ужасни истории за гигантски анаконди и други фантастични чудовища, които ни предлагат, за да разпалят въображението и страховете на хората.

Един коментар по “Ужас! За пръв път светът вижда такова чудовище? (СНИМКИ)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *