Ужас! Жена се обезобрази сама с любителска пластична процедура

След пластична процедураЖена, страдаща от силна зависимост от пластичните операции, се обезобрази с любителска процедура. В опит да спре хода на времето и да се подмлади тя си инжектирала растителна мазнина под кожата на лицето.

Корейката Хан Миоку си направила първата пластична операция, когато била на 28 години. После заминала за Япония, където постоянно се оперирала и доусъвършенствала външността си. Скоро започнала да демонстрира класически признаци на зависимост от пластичната хирургия и лекарите започнали да й отказват каквито и да било подобрения. Препоръчали й първо да се обърне към психолог, за да стабилизира емоционалното си здраве.

Хан се върнала в Южна Корея, но била така променена, че близките й не я познали. След многочислените процедури лицето й било отекло, но това изобщо не я отказало от плановете за разкрасяване. Жената намерила лекар, който й доставил силикон, за да си прави сама инжекции. Когато запасите от препарата свършили, Хана в отчаяние напълнила спринцовката с растително масло и си го инжектирала подкожно.

Резултатът бил толкова страшен, че дори Хан не се познала в огледалото.

С възрастта лицето на клетницата, която сама си причинила всички беди, ставало все по-уродливо. Сега Хан е на 48 години и изглежда като героиня от филм на ужасите. Историята на обезобразената любителка на разкрасяването била излъчена по телевизията и предизвикала масова реакция на съчувствие. В момента трогнати от нея сънародници събират пари, за да платят нова операция на Хан. Идеята е хирурзите да възстановят доколкото е възможно един по-нормален вид на лицето й.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *