Ужас! Вижте най-страшните предсказания за 2014-та година

най-страшните предсказания за 2014В навечерието на Нова година гадатели от всякакъв ранг продават своите мрачни предсказания.

Не става дума за Ванга или Нострадамус – нови ясновидци и пророци от всякакъв калибър предричат на човечеството през 2014-та страшни събития. Не може да се каже, че страхотиите не се харесват на аудиторията – несбъднатото лошо, всъщност носи позитивни емоции, пишат от chudesa.net.

Най-мрачно изглежда предсказанието за Трета Световна, която трябва да тръгне от Сирия и Иран. Северна Корея пуска ракети – САЩ, Китай и Русия реагират, въвличат се все повече страни, докато се войната запали целият свят.

Всеки, който следи политиката в Близкия Изток, може да направи „предсказание“ и не е нужно да бъде ясновидец. Ако днес не се стреля – утре е 100% сигурно! Има кой да финансира „мероприятието“, но световен конфликт е нереален, коментира „Голос России“.

Тенденциите в икономическата криза са балансирани, сочат трезвите икономисти пише Daily Mail. Една страна може да затъва, но друга се издига и нормално хората ги е страх за утрешния ден и за семействата им. Постоянно има фалиращи фирми, както и проспериращи, така че са абсолютно безпочвени предсказанията за световен срив. Например САЩ отчитат милиарди загуби и спад, но Китай бележи уверен ръст.

Според пророчествата, мутиралият птичи грип ще предизвика пандемия. Паника завладява света и докато открият ваксина, милиони умират. Всъщност, с птичи грип ни плашеха и тази година. Смъртността се оказа не по-голяма от обикновения грип, а според СЗО, много повече хора умират ежегодно от рак, инфаркт и други заболявания. Разбира се, фармацевтичните гиганти имат нужда от „нови“ вируси и опасност от епидемии, срещу които да се „борят“.

Глобалното затопляне ще причини рязко повишаване нивото на Световния океан през 2014 г. и това заплашва с катастрофа градове като Венеция и Ню Йорк. Тайфуните в САЩ и Азия стават все по-мощни и унищожителни.

Наистина сме свидетели на необичайно топла зима, но трябват десетки години, да се повиши нивото на океана с милиметри от разтопяване на ледовете. Крайбрежните градове са изложени винаги на риск. Разрушителни урагани има всяка година и с това няма да ни учудят.

Разумният скептицизъм никога не е излишен, както при мрачни, така и при щастливи предсказания, нали помните – Краят на света трябваше отдавна да е дошъл?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *