УЖАС!!! Вижте ВИДЕОТО, което разтърси цяла България!

Дете пушачЖена трови 2-годишните си, които пият кафе и пушат пред нея!

Скандалната родителка дори насърчава невръстните си отрочета. А те самите го правят с такъв маниер и кеф, все едно им е ежедневие.

Поне това разкрива бруталното видео, което ще видите. Авторът на безпрецедентните кадри е дал само тази оскъдна информация и не става ясно нито коя е въпросната дама, нито откъде е.

Няма съмнение обаче, че тя е тяхна настойница, защото малките момченца се обръщат към нея с „мамо”. Те си предават цигарата един на друг и опъват здраво, както го прави заклет пушач.

Гледката е повече от потресаваща, а изводите всеки може да си състави… Да предлагаш на децата си никотин и напитка с кофеин е все едно да ги оставиш на произвола на съдбата. Не е тайна, че вредните вещества се попиват дори от бебетата в утробата, ако бременната е страстен привърженик на тютюна, а какво остава от малки да вдишват със собствените си дробове това.

Няма нормален човек, който да остане безучастен след ужаса, който се разиграва тук, но дали недоволството ще промени ситуацията в това семейство, е трудно да се очаква…

Вижте сами как жена трови 2-годишните си, които пият кафе и пушат пред нея!

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *