Ужас! Бракониер разстреля четирима в Австрия (ВИДЕО)

БракониерБракониер в Австрия уби четирима души, сред които и трима полицаи. Той се е барикадирал в селскостопанска постройка и отказва да се предаде, съобщава Евронюз.

Специалните полицейски части за борба с тероризма и масовите безредици са обкръжили нападателя.  Бракониерът има законно регистрирани шест броя оръжие. Освен това притежава сериозен арсенал от муниции. Изглежда той е тежко въоръжен, коментира пред медиите говорителят на вътрешното министерство Карл-Хайнц Грундбьок.

Трагедията се разиграва във фермата в Мелк, град в провинция Долна Австрия на около стотина км западно от Виена. Карл-Хайнц Грундбьок уточни, че касапницата започнала предната нощ. Тогава 55-годишният бракониер е застрелял двама полицаи и шофьор на линейка в близкия града Анаберг. Впоследствие още един полицай в патрулна кола, а четвърти служител на реда е бил ранен.

Австрийският вестник „Пресе” пише, че бракониерът се казва Алоиз Х., на 55 години. Преследването е започнало през миналата нощ, когато полицията е стартирала операция по залавянето на бракониери в района на град Анаберг. Тогава по локалните шосета в района са били разположени патрули на спецчастите „Кобра”.

Алоиз Х. имал разрешение за лов, но само за дребен дивеч. В действителност той ловувал елени. Според лесничеите, благородните животни били убивани  по особено жесток начин. През последните седмици  в горите около Анаберг били  откривани трупове на елени без глави, обикновено на поляните край пътя.

Това принудило властите да наредят на специалните полицейски части „Кобра“ да започнат операция по залавяне на извършителя.

Източник: fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *