Ужас! Батковци “оправили” 12 – годишна пред камера и качили видеото в интернет

КриминалниТийнейджъри са обвинени за изнасилване на 12-годишно момиче, заплашвайки я с пистолет. Ивергите заснели зверския акт и качили видеото в социалната мрежа Фейсбук.

За жестоката постъпка са обвинени трима – 15-годишният Кенет Браун и 16-годишните Джъстин Апълуайт и Скандал Фриц. Те се изправиха пред съда в петък във връзка с тежкото престъпление, съобщава изданието Дейли мейл. Момчетата са обвинени в това, че са подмамили младото момиче в дома на Фриц в Чикаго, след което са я изнасилили.

Престъплението е извършено на 15 декември миналата година. Жертвата е разказала, че Браун я е заплашил с пистолет, а Фриц й казал да отиде в мазето. Първо я изнасилил Фриц, а после Браун и Апълуайт. Прокурорът по делото казва, че момичето първоначално е отказало да прави с*кс, но Браун и Апълуайт я изнасилили въпреки молбите й.

12-годишното дете се е страхувало, че ще бъде застреляно, ако окаже съпротива. Ден след изнасилването жертвата разказала на някого за случилото се и била отведена в болница. Подаден е и сигнал в полицията.

Два дни след изнасилването е било качено и клипчето във Фейсбук, пише „Чикаго трибюн”. Качил го Браун, а в последствие то се появило на страниците на Апълуайт и Фриц. Прокурорите отбелязаха, че видеото е с достатъчно добро качество, за да може на него да се види как момчетата изнасилват момичето. Фриц е признал, че е направил записа. Тинейджърите ще бъдат съдени като възрастни. Определена им е гаранция от 900 000 долара за всеки. Следващото заседание по делото им е на 6 юни.

Източник: crimes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *