Ужас! Апаши обраха Фики Стораро!

Етикети: , , , ,

Фики СторароС ужасен фалстарт започна новата година за Фики Стораро. Самият певец разкри, че докато е радвал почитателите си в новогодишната нощ, апаши са влезли с взлом в жилището му и са го ограбили. Най-лошото за певеца е, че освен всички вещи от жилището му, крадците са откраднали и всичките му лични документи, както и тези, които са необходими на Фики за задграничните му участия, предадоха колегите от razkritia.com.

Самият Фики с голяма горчивина съобщи новината за грабежа, който са му спретнали и разкри, че заради откраднатите му лични документи  ще бъдат отменени всички негови участия зад граница, включително и предстоящото му участие в съседна Македония. За сметка на това обаче, синът на Тони Стораро сподели, че ще се реваншира на всички свои почитатели, които с нетърпение са го очаквали и те няма да останат излъгани. Просто участията му зад граница ще се състоят, след като на певеца му бъдат издадени нови документи за самоличност. 

Певеца използва момента и да призове всички хора да бъдат малко по-човечни и по-добри, поне по празниците, които минаха и които тепърва предстоят. Фики сподели, че не се ядосва за откраднатите от апашите вещи от дома му, а че са провалили участията му, като са откраднали документите му и по този начин той е разочаровал почитателите си. Надява се обаче “злобните същества”, както ги нарича самия той, скоро да бъдат арестувани и да си получат заслуженото, заради злото, което са сторили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *