Ужасяващо! И Миша Бартън показа целулит и увиснала кожа! (СНИМКА)

Миша БартънЗвездата от “Кварталът на богатите” тотално се е занемарила след края на снимките на поредицата.

И звездите са хора както всички нас и като такива също си имат своите проблеми с теглото и външния вид. В повечето случаи лицата и телата, които виждаме от кориците на списанията изглеждат толкова перфектни благодарение на намесата на коригиращи програми. Как стои въпросът с визията на известните обаче, когато не са пред обективите на професионални фотографи?

В голяма част от случаите феновете ще намерят разлика между образа от корицата и този в реалния живот. Понякога обаче говорим за такива фрапантни разминавания, че човек се чуди дали гледа една и съща знаменитост. Именно такава е ситуацията с Миша Бартън – сладката звезда от култовия сериал “Кварталът на богатите”. Бдителни папараци засякоха Миша на връщане от плаж във Флорида, а видът на актрисата се оказа повече от плашещ.

Очевидно след края на снимките за поредицата, звездата доста се е запуснала. Видът на младата актриса е повече от плашещ.

По бедрата й личат ужасни следи от целулит макар Миша никога да не е страдала от наднормено тегло. Изглежда проблемите с наркотиците, които сладураната имаше, са си казали своето. И младата актриса изглежда доста зле.

Феновете на Миша се надяват тя да се вземе в ръце в най-скоро време, за да зарадва отново с перфектна визия.

Източник: kliuki.net

Един коментар по “Ужасяващо! И Миша Бартън показа целулит и увиснала кожа! (СНИМКА)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *