Уау! Гореща моделка блести във фонд “Земеделие”

Моделката Мария ВелковаМоделката Мария Велкова, която подгряваше „Сблъсък“ на Иван и Андрей с апетитни форми, днес се подвизава в ДФ „Земеделие“

Със своите форми, едва побиращи се в скромен бански, преди време моделката събираше погледите в неделния „Сблъсък“, и това съвсем не й пречеше през останалите дни на седмицата да се облича като примерен държавен служител. По онова време Мария Велкова съвместява телевизионните си изяви с длъжността „експерт“ в Министерството на околната среда, а днес работи в прочутия с “калинки” фонд Земеделие.

Независимо, че по списанията чаровната Мария Велкова не се е появявала само „по парфюм“, нейните откровени и палави снимки като модел, са й създавали проблеми, призна тя пред bTV. Държавните служители са длъжни да се съобразяват със закона, който ги задължава да пазят „доброто име на институцията“ – каквото и да означава това. Само че в определени ситуации се проявява „двоен морал“ – цитира нейните думи „24 часа“.

Поводът за тази изява на Велкова в ефира са както нейното запомнящо се екранно присъствие, така и съмнителната слава на нейния приятел – небезизвестният Ицо Байков.

Тема на разговорите са негативите, които отнесе назначената в НЕК за „технически сътрудник“ Елена Бончева, станала скандално известна със своите откровени фотосесии.

Всичко е преходно, като и женската красота, и няма лошо моделките да си изкарват насъщния, работейки нещо друго. Това е мнението на експерта по протокола Мария Касимова. Според нея, по кориците са изгрявали много българки, като например Маша Илиева. Известната балерина сега възпитава деца в своята школа и трябва ли заради някакви снимки, да се отказва от това? Чисто лицемерие и завист – това прозира зад нелепите обвинения, защото българката може да е и умна, и красива, пишат от razkritia.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *