Уау! Вижте в какви къщи-палати живеят РОМИТЕ!

ПалатОбщоприето е схващането, че когато става дума за роми нещата са повече от плачевни. Не всички от тази общност обаче живеят на ръба на мизерията. Знаете ли, че в Румъния има град наподобяващ на Бевърли Хилс по лукс и удобство. Това е Бузеску, който е Къщи на ромски богаташи възмутиха потребителите на социалната мрежа разположен близо до Букурещ. В Бузеску всяка от къщите напомня на палат и е на стойност между 2 и 30 милиона долара. Ромският „цар” Флорин Чоаба си докарва годишно около 400 мил. Евро и всичко това от лихварство и търговия с цигари. След своята кончина, Флорин Чоаба остави на наследниците си доста завидно богатство.

Подобни грандиозни ромски палати могат да се видят и в някои източноевропейски държави. Навсякъде по света богатите ромски фамилии подчертават статута си с невероятни къщи-палати, чиято архитектура взаимстват от известни луксозни къщи и дворци. Обзавеждането на ромските палати е също така грандиозно и донякъде безвкусно.

Претруфените ромски палати предизвикаха множество дебати в социалната мрежа.Повечето потребители изказват възмущението си от прекалената показност и разточителство на ромските богаташи. В нашата страна също могат да се видят подобни луксозни ромски “къщурки”. Някак естествено идва въпросът от къде са дошли парите за тяхното изграждане, но отговорът се губи някъде в пространството.

Разгледайте в нашата галерия част грандиозните ромски къщи-палати.

Източник: mister.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *