ТРЪМП СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ВТОРИ МАНДАТ

epa06874431 US President Donald J. Trump and first lady Melania Trump (not pictured) cross the South Lawn upon arrival at the White House in Washington, DC, USA, 08 July 2018. The First Family spent the weekend at the Trump National Golf Club in Bedminster Township, New Jersey.  EPA/Oliver Contreras / POOL

Според него няма демократ, който да може да го победи на изборите през 2020 година

„Със сигурност имам намерение. Изглежда, че всички искат да го сторя“, изтъкна той пред известния британски журналист Пиърс Морган. Тръмп добави, че не вижда представител на Демократическата партия, който може да го бие. „Не, не виждам никого. Познавам ги всичките и не виждам никого“, посочи американският държавен глава и отсече: „Те не разполагат с правилния кандидат.“

Нарушавайки британския протокол, Тръмп разкри също, че е обсъдил брекзит с британската кралица Елизабет II. „Тя заяви, че това е много – и е права – много сложен проблем. Мисля, че никой не знаеше колко точно сложен ще се окаже”, обясни президентът на САЩ. „Всички мислеха, че ще е „О, това е просто, присъединяваме се или не се, или нека да видим какво ще се случи”, добави той.

Тръмп коментира и качествата на кралицата, с която се срещна в Уиндзорския замък. „Тя е невероятна жена, толкова е умна, толкова прекрасна, като казвам прекрасна – имам предвид вътрешно и външно. Това е прекрасна жена”, добави Тръмп, описвайки кралицата.

Президентът на САЩ беше по-сдържан по отношение на предстоящата си среща с руския си колега Владимир Путин. „Мисля, че вероятно можем да се разберем много добре”, подчерта той. „Някой ме попита дали сме врагове или приятели? Аз казах, че е прекалено рано да се каже”, заявява Тръмп.

„Точно в момента бих казал, че сме съперници, но за САЩ, а честно казано и за Великобритания и други места, да се разбираме добре с Русия, Китай и всички тези други места… Това е нещо добро, а не лошо. Това е нещо наистина хубаво”, подчерта той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *