ТРЪМП СЕ ЗАКАНИ ДА НАПЕРДАШИ БАЙДЪН, АКО МУ ПОСЕГНЕ

Trump bgnes

Грозна размяна на реплики между американския президент и бившия вицепрезидент

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се закани в Туитър на бившия вицепрезидент Джоузеф Байдън да го надвие в бой, ако той изпълни шеговитата си закана да набие държавния глава. „Лудият Джо Байдън се опитва да се държи като мъжага”, написа Тръмп. „Но всъщност той е слаб, физически и психически и продължава да ме заплашва, вече за втори път, да ме нападне. Той не ме познава, веднага ще се предаде и ще си бърше сълзите от лицето. Не заплашвай хората, Джо!”

Във вторник в изказване в Университета на Маями Джо Байдън разкритикува Тръмп и напомни за обвиненията срещу него в сексуален тормоз. Той напомни и за изтеклия през 2016 в медиите видеозапис, на който Тръмп се хвали, че има успех сред жените, защото на тях им харесва да ги ухажва настойчиво. „Попитаха ме дали бих участвал в дебат с този господин (Тръмп) и аз отговорих „Не”, заяви демократът Байдън пред студенти, привърженици на демократите.

„Ако бяхме в гимназията, щях да го заведа в задния двор зад спортния салон и добре да го напердаша”, каза Байдън. В началото на март републиканецът Тръмп коментира потенциалното намерение на Байдън да се кандидатира за президент през 2020 и като употреби обиден израз каза, че лесно ще го победи.

БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *