Трогателно! Стилиян Петров ни разплака със своето сбогуване

Стилиян ПетровВъпреки таланта си, Стилиян Петров се наложи да се сбогува с футбола завинаги.

Бурни ръкопляскания изпратиха Стилиян Петров завинаги от футбола!

Нашият талантлив играч се наложи да се откаже от изяви на терена, след като беше покосен от тежката диагноза рак.

От месеци той се бори със заболяването, а сега настъпи моментът, в който трябваше да сложи точка на своите спортни занимания.

Стенли направи почетна обиколка пред феновете на „Астън Вила” след специална среща и последно домакинство за отбора за този сезон. Емоционалното сбогуване трогна социалните мрежи и форумите, а видеото вече се разпростнява мълниеносно.

Някои са разстроени от края на кариерата на 33-годишния българин, но поне са доволни, че той засега се справя успешно с левкемията. „Дано преодолее завинаги тази коварна болест! Да е жив и здрав!”, желаят му от сърце почитателите.

На прочувствената разлъка Стилиян Петров беше придружен от семейството си. Той обиколи стадиона заедно с двамата си сина и благодари от цялата си душа за подкрепата на феновете по време на битката му с левкемията. Хиляди по трибуните скочиха на крака, за да му се преклонят и да го аплодират.

На 19 май „Астън Вила” играе заключителен мач от първенството и ще го посвети на Стилиян Петров, съобщи Нова телевизия. Всички от публиката ще са облечени с екипи с номер 19.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *