Тризначките в един глас: По-красиви сме от Парис!

Тризначките„Естествено – гледаме „ВИП брадър“! Целувки за нафталина, който са извадили продуцентите“, подиграха се ветеран-брадърките Вяра, Надежда и Любов.

Според тях Мишо Шамара трябва да си отиде без съмнение. Скрития коз на продуцентите Пламен се е провалил, защото всички са го разкрили, а Мариан Кюрпанов бил долен интригант. „Той влязъл в италианския „Биг брадър“, за да каже на победителя, че е спал с приятелката му“, разкри Любов скандална постъпка на модела.

И трите подкрепят единодушно Станка Златева, Тервел Пулев и Павел Чернев.

„Парис не е интересна. Ние сме по-красиви“, заключиха тризначките.

Тризначките обвиниха победата си във „ВИП брадър“ преди седем години за жилищните спорове между благоевградската община и майка им Любка Стойчева. „След като спечелихме играта ни подгониха. Завиждат ни, затова е всичко“, казаха Вяра, Надежда и Любов.

В сряда в. Струма писа, че Община Благоевград е завела дело за 14 900 лв. срещу майката на блондинките. Любка Станчева дължала парите за неплатен наем на двата общински апартамента, в които живее близо 30 години. Тризначките обаче обявиха, че няма да платят и стотинка и дори заплашиха да заведат дело в Страсбург.

Източник: bnews.bg

Един коментар по “Тризначките в един глас: По-красиви сме от Парис!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *