Тотални блокади на Столицата се очакват в Петък!

ПротестиНедоволни граждани организират чрез социалните мрежи пълна блокада на „Цариградско шосе” в София, като този път протестиращите имат идея да спрат трафика в столицата в петък, когато движението е най-натоварено, пише „Стандарт”

Заедно с традиционното сутрешно кафе пред Народното събрание са предвидени и още няколко подобни инициативи. Днес протестиращите стартират и инициативата „работен ден на открито” на „Цар Освободител”, която ще продължи общо три дни. Ще бъдат предоставени столове и бюра, на които хората ще могат да поставят своите лаптопи, за да могат да работят, протестирайки. Предвижда се да бъде осигурено електричество за мобилните устройства и общодостъпен wi-fi.

За четвъртък е предвиден едночасов мълчалив протест срещу всички народни представители в парламента, който ще завърши точно в 09:30 часа с мощно освиркване.

В петък пък хората, заградили сградата на Народното събрание, ще се присъединят към тези, дошли за вече традиционното сутрешно кафе, и, движейки се обратно на часовниковата стрелка, ще заградят НС, не позволявайки на депутатите да излязат от сградата, докато не дадат обещание за оставка.

Мнозина от протестиращите си поставят също така за цел да блокират и подземната железница, както и движението по булевард „Брюксел” към летището.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *