Топ 5 на най-чистите и на най-мръсните съквартиранти

Етикети:

ВИП Брадър 20121. Класацията на най-чистите съквартиранти продължава да се води от Соня Колтуклиева, макар че тя изхвръкна от къщата на ВИП брадър преди цели 3 седмици. Прочутата журналистка се къпеше сутрин и вечер плюс че взимаше душ след всяка тренировка във фитнеса. Тя си сменяше дрехите по 3-4 пъти на ден, което й докара подигравките на Юлиян, Марияна и Никол, както и номинация на Фънки за изгонване. По пристрастеност към чистотата й съперничи донякъде само Люси Дяковска.
2. Бони си взимаше душ всеки ден. Тя не се уморяваще да си почиства старателно лицето и да го гримира като че ли й предстои изпълнение на сцена. Бонка е с жълта кожа, която старателно прикрива със скъп фон-дьо-тен. Марияна Попова я подиграваше за луксозната чанта с гримове, но Бони се подсмихваше на завистливата си колежка, която няма нейната успешна сценична кариера и огромни хонорари.
3. Юлиян е най- големият чистофайник между мъжете в къщата. Личи му, че е обикалял по световните сцени, макар че кариерата му рязко и печално е приключила преди да навърщи 45. Той е бивш спортист с подчертано отношение към личната хигиена.

4. Ирен Кривошиева е жена с трайни навици. Тя всяка сутрин си правеше специална гимнастика, след което влизаше в банята за горещ и продължителен душ.

5. Всички съквартиранти разбират, че Орлин е влязъл под душа, защото той обича гол да си припява откъси от арии. 33-годишният певец и актьор е с най- добре поддържаните зъби в къщата, които блесват в широка усмивка, която е негова запазена марка. Напоследък секс- символът на къщата все по-рядко се смее и не иска да пее.
……………………….
1. Най- мръсният съквартирант е главната редакторка на „Галерия“ Кристина Патрашкова. Тя може да бъде видяна сутрин рано с кърпа в ръка да влиза в умивалнята, но почти никой не я е виждал да влиза в една от двете душ кабини. Дни наред тя ходеше с кафяви петна по врата от неизмития крем за изкуствен тен, който замаза с мокри салфетки.
2. Подгласничка на Криси в класацията за най- нечистоплътни съквартиранти е Марияна Попова. Тя се преоблече досега само два пъти – за да участва в запис на предаването „Сделка или не“ и да отиде на участие в Свищов. В началото си сменяше редовно само късите чорапи,но и това скоро й омръзна.
3. Златка рядко влиза в душ кабината, така и не сваля синия си анцуг вече от един месец, гримира се без да си е измила лицето, не си слага парфюм. Пет години по- младатя от нея Никол се грижи само за косата си, която изтощава с непрекъснато навиване с маша. Тя често забравя неизпраното си бельо, захвърлено на фотьойла в умивалнята.
4. Владо Данаилов беше най- мръсният сред мъжете, той дори се гордееше със своята нечистоплътност, заявявайки се като дете на природата. Владо спеше на двора със своето куче Лили и така спасяваше съквартирантите от неприятната си миризма нощно време.
5. Николай Сървайвъра живее в лодка, но не е голям любител на водата. Бони го обвини, че стъпва с мръсни крака по килима в хола, което предизвика поредният взрив помежду им. Ники рядко се вяства в банята, но обича от време на време да се цопва в маломерния басейн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *