Топ-новина: Цацаров сваля имунитета на Фидосова заради Бареков

ЦацаровГлавният прокурор Цацаров да поиска имунитета на Фидосова,за да се разследва дали лайната,хвърляни по Бареков в Монтана,са нейни. Това предложи във Фейсбук известна журналистка. В последните седмици Капут Бареков, изпълнителен директор на ТВ7 ( собственост на банкера Цветан Василев, в чиято банка са 54% от държавните сметки) дава на прокурор, който му скимне и за к’вото му падне. Той даже организира манифестация в защита на главния прокурор, но не стана ясно от кой ли пък го брани. Сотир Цацаров е близък приятел с червения олигарх Георги Гергов, който открадна от държавата пловдивския панаир – при него работеше като телефонистка майката на Бареков.
Ето накратко поредната истерия на чалгаря, подвизаващ се като ТВ водещ. 
Blitz: Шефът на TV7 и екипът му са имали предварителна информация за готвеното покушение с лайна в Монтана. От трибуната Николай Бареков призна, че се е опитал да потърси помощ, но никой от институциите не е реагирал. “Знаехме от предния ден, че ще има нападение, лично предупредих полицията преди два часа, но не си свършиха работата, факт. Искра Фидосова направи тази поръчка, знаехме колко е платила. Пламен Нунев организира същия цирк в Русе и утре там пак ще ни заливат с лайна”, разкри Бареков. Той призна, че трудно издържа на миризмата на лайна, която се разнася от трибуната. Въпреки това заяви, че няма да си тръгне.

“Ако сега спрем заради лайната, те ще бъдат победители. Иде ми да си тръгна и да не се върна повече. Вонята на лайна на сцената е убийствена и тези хора няма да ги държа. Това беше посегателство срещу демокрацията в страната. Не вярвах, че може да има такова падение от хора, които четири години имаха цялата власт в държавата”, коментира още Николай Бареков..

 

„Бареков целият в лайна – това не е новина. Той отдавна е в отходната яма“( коментар в Tweeter).

Един коментар по “Топ-новина: Цацаров сваля имунитета на Фидосова заради Бареков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *