Тони Стораро разкри каква снаха си търси!

Етикети: , , , , , , , ,

Тони СторароБащата на Фики Стораро – Тони Стораро разкри, че силно се надява тази година синът му да намери своята голяма любов и да се задоми. По всичко си личи обаче, че Фики няма никакво намерение това да се случи скоро. Но това не пречи на Тони да си помечтае и да сподели в медиите каква снаха търси за сина си.

Самият Тони Стораро разкри, че той като мюсюлманин и човек на традициите, много държи бъдещата му снаха да бъде добра, да обича сина му и…. да бъде девствена. За сметка на това, пък, не държал да е от близък или известен род. Факт е обаче, че Фики от край време обича мимолетните връзки и едва ли би зарадвал баща си с честна булка.

Според Стораро-старши е много важно жената до Фики да бъде много разбрана, както майка му, която вече дълги години търпи съпруга ѝ да го няма по цели нощи и да спи сама, а той да се прибира сутрин рано и по цял ден да се излежава. Според близки до Фики, на певеца му е все още много рано да се задомява, защото тепърва преди година завърши средното си образование. Освен това, младежа сега тепърва доби популярност, след като влезе в “Пайнер” и се превърна в любимец на стотици подрастващи девойки. Защо, пък, първо да не си поживее?! Предвид колко обича шумните купони и свалките за една нощ обаче, сме много далеч от мисълта, че ще успее да закара в дома си девствена булка, с която баща му да се гордее, коментираха колегите от skandalno.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *