Това са биячите на лекарите от “Овча купел” ! Друсали и били доста агресивни

биячите на лекарите от “Овча купел”Тийнейджърите, които се нахвърлиха върху лекари от Спешна помощ заради пияна ученичка, са агресивни и не изпитват вина за случилото се. Ади, единият от участниците в схватката, както и момичето не отговарят на телефоните си и са се покрили. „Потъването“ им обаче провокира хора, които ги познават, да разкажат за групата около Алтавия, както е известен абитуриентът Ади и страхът да гарантират думите с лицата си.

Вяра е била доскоро компанията на Ади Панов- Алтавия, брат му Лео, Борислав Ангелов – Фъсти и неговият брат Методи. Прекарвала е с тях дни в продължение на години. Разказва, че познава навиците, поведението, начинът на мислене на компанията. Говори, защото се чувства излъгана и употребена от групата на Алтавия и Фъсти.

„Безцелни, без абсолютно никакви цели. Единственото, което ги интересува е сегашният момент и какво ще стане след 5 минути. Те се събуждат, излизат, търсят да си намерят трева. Пушат, седят и кой откъде е”, спомня си Вяра и добавя, че не знае откъде имат пари за наркотици и дължат на много хора. Обичайно компанията прекарва дните си в градинка до 142 ОУ в София. От инцидента насам обаче никой не ги е виждал там.

Вяра добавя, че е виждала как един от компанията бие приятелката си, бият се и по мачове. „Единственото, което ги интересува е тревата. Ако днес не се напушат, значи днес не е ден. Даже наскоро Борислав Ангелов беше заключен с негов приятел в Ловеч след мач, след побой”. По думите на момичето са ги арестували за притежание на марихуана и са били търсени за обири, но не е сигурна дали е имало такива.

Заради разследването на побоя подробности около младежите бяха отказани от полицията. Доскорошните приятели обаче намират повод да разкажат всичко, което са видели. Определят къщата в Овча купел като – къщата на веселието. Купони там се организирали често. Момичето, излизало с компанията, споделя, че те са агресивни, особено като са пияни. „Като са заедно са много силни в кавички. А като са по отделно, както се вика са си пълни мишки. Не смеят нищо да правят и да говорят”.

Доскорошните близки на компанията на Алтавия и Фъсти разказват, че най-новият член на групата е 15-годишната Таня Георгиева. От няколко месеца момичето имало интимни отношения със сочения за лидер Борислав. Описват я като поредното момиче, което иска да бъде жена. Облича се по-така, гримира се, ходи по купони и пие. „Не е пила само на бала на Ади”.

Опитите ни да се свържем със семейството на Таня не дадоха резултат. Семейното жилище изглежда необитаемо в последната седмица. Агенция за закрила на детето обаче намери повод да изследва в нормална среда ли живее Таня. Според Теодор Иванов от дирекция „Социално подпомагане“ впечатлението му е за нормално момиче на съответната възраст.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *