Това е бай Минчо, който прогони с изстрели четирима крадци на овце

Минчо ИлиевВ Районно управление на полицията образуваха досъдебно производство срещу дядо Минчо Илиев за причинена телесна повреда.

Той простреля един от четиримата крадци, които нападнали стадото му с овце в новозагорското село Каменово.

В нощта на 7 срещу 8 април, около полунощ, 73-годишният дядо Минчо забелязал в стопанската си постройка четирима цигани да нахлуват в имота му. В обора той държал стадо от около 90 овце.

След като видял, че изнасят една от овцете, дядото е стрелял по мъжете със законно притежавана пушка. При изстрела е ранен мъж на 24 години от котленското село Градец, който е настанен за лечение в областната болница на Сливен.

Според информация от лечебното заведение, мъжът е в тежко състояние, настанен е в реанимация с прострелна рана в гърдите. Той е бил без лични документи, съобщил, че е от Градец.

Източник: БЛИЦ

5 коментара по “Това е бай Минчо, който прогони с изстрели четирима крадци на овце

  1. А така ,осъдете бай Минчо и раздайте овцете на циганите.А ние ще седим пред телевизора и компа и ще се наслаждаваме на пасторалната картинка.Каква справедливост,какво уважение към електората.

  2. Така е! Който краде коршуми ще яде! Всеки има право да се защити от тази сган, която тормози толкова много хора!

  3. На 73 години – работи. На 24 – краде. Трепане му е майката. Нека разберат, че и с риск за свободата си, вече трябва да се опълчим на циганското безчинстване.

  4. браво бай Минчо и,ако те осъдят,дано те пратят върху майката на съдията да си излежиш присъдата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *