Тервел тотално унижи Лияна, тя не спря да плаче!

Тервел и ЛиянаСтрастите във ВИП Брадър съвсем избиха. За съжаление на феновете обаче, ескалираха не горещите чувства между някои от съквартирантите, а напрежението и студенината между тях. И по-конкретно между Лияна и Тервел Пулев.

Певицата и боксьорът, които имаха изпепеляващ флирт в началото на шоуто, в последните седмици се подминават студено и с безразличие в Къщата, избягвайки да общуват един с друг. Като съквартиранти обаче те няма как да игнорират факта, че все пак са заедно и имат мисии за изпълнение. Именно поредната задача на ВИП Брадър предизвика истинска буря между тях, след която чалгаджийката избухна в най-яростния си плач до момента.

Причината се оказа новата игра за бюджета, в която част от участниците се превъплътиха в полицаи, следящи за реда в Къщата. Един от “органите на реда” се оказа именно Тервел. И като такъв, реши да се изгаври с певицата, заключвайки я в стъклена клетка в двора на Къщата в Нови Хан. Нещо повече, на клетката виси многозначителният надпис “Унищожител на отпадъци”. “Какво се опитва да й подскаже, че за него тя е отпадък, боклук ли?”, изумени са феновете.

Явно Лияна се опита да се бунтува срещу тази несправедливост, мъчейки се да се измъкне от ръцете на боксьора, който буквално я влачи през двора. Това го вбеси изключително много и той буквално се разкрещя срещу изпълнителката да не го блъска така.

В крайна сметка Тервел постигна целта си и заключи Лияна в стъклената клетка, където тя избухна в яростен плач от обида и унижение, пишат от kliuki.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *