Тервел превъртя от ревност заради Лияна! Виж как метна Мариан (ВИДЕО)

Тервел и ЛиянаБоксьорът не се стърпя и предизвика страхотен екшън в спалнята, мятайки маратонка по манекена Мариан.

Всичко започна от поредната драма на певицата, в която нещо я заболя. По думите й този път й се схванал кръстът, но жалбите й дадоха отзвук само в сърцето на Мариан Кюрпанов.

Лияна сигурно се надяваше Тервел да скочи и да я приласкае, но той си стоеше и гледаше сеир в леглото. Мариан обаче се притече на помощ и тя веднага скочи в постелята, оставяйки почти без дрехи.

Тогава Тервел се изнерви доста и направи забележка на Мариан да не я докосва: „Човек, не я мачкай, бе!”.

Мариан пък отвърна, че всеки трябва да си върши неговата работа. Тервел Пулев изръмжа: „И твоята работа каква е?!”, а след това реши, че ще е най-добре да нагруби и Лияна. „Козата си сака пръч!”, обобщи спортистът, намеквайки, че само със здраво „клатене” ще й мине всичко.

Лияна се смути и успя да каже само: „Моля?!”, но стройният хубавец в Къщата я укроти, казвайки й, че не бива да обръща внимание на приказките.

Тогава Тервел вече изригна тотално, хвана маратонката и я метна по Мариан и Лияна. Уж на майтап, докато Стойко Сакалиев се заливаше от циничната сценка, той явно показа, че е вбесен от умилкването на Сърничката и пърхането на Мариан около нея.

Вижте сами как Тервел Пулев откачи от ревност заради Лияна!

Източник: kliuki.net

Vip Brother 2013/ 27.09.2013 Късен Епизод by cool12312

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *