Теодора Духовникова пак скандализира!

Етикети: , , , , , , ,

Теодора ДуховниковаСлед като неотдавна Духовникова се забърка в поредния скандал, в който замеси и Калин Врачански, сега актрисата не пропусна да се изяви публично пред медиите и се награби с жена.

От край време се знае, че Луиза и Григорова и Теди Духовникова са си близки приятелки и не пропускат да демонстрират близостта си пред обществото по шумни партита и културни мероприятия. Този път обаче малко прекалиха. Това не е първият път, в който виждаме Григорова и Духовникова в опасна близост, а двете актриси никога не са се притеснявали от камерите и винаги са интимничили пред тях. В случая обаче поведението на Луиза и Теодора бе повече от скандално, защото се награбиха по време на модно ревю, организирано от майката на Григорова. Именно Луиза била тази, която първа понечила да целуне пред обективите на папараците Теодора, а тя пък не се дръпнала, защото това не било нищо ново за тях, коментираха колегите от kliuki.net. Повечето хора обаче напоследък доста често си задават въпроса, как мъжът на Духовникова понася всички изцепки на жена си?!

Припомняме, че наскоро скандалната Духовникова бе изловена от папараците на Николета Лозанова да се целува с обвързания Калин Врачански, с което си създаде доста проблеми на главата. Пред медиите тогава тя коментира, че целува всичките си приятели по този начин и всъщност няма нищо между нея и Врачански. Дали това е така обаче, само те двамата си знаят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *