Татяна Дончева: БСП е купена от Корпоративна търговска банка

Татяна ДончеваПолитиката  в България вече е само пари, там са се настанили едни групировки, а основната която сега диктува в държавата е Корпоративна банка.

Кръговете на Станишев и на Доган са по принцип една група. Това обяви скандално по bТВ червената резачка Татяна Дончева. Тя бе категорична, че зад твърдението й стоят много сделки в миналото и много пари за разделяне.

Ето ви последната сделка с БТК – държавата губи златната си акция за да я вземе Цветан Василев. В същото време хората в тази компания работят за 300 лв., а социалната партия БСП допуска всичко това да се случва. Другият кръг, който властва в страната е ТИМ. Борисов също е част от тях. 4 г. беше в прекрасни отношения с тях, но при смяна на властта и при смяна на позициите палачинката винаги се обръща, посочи Дончева. Тя, че когато говори за богатите целта й не е да ги заклеймява, а да се разграничава политиката от бизнеса.

Но в страна, в която една корпорация може да вземе правителството на концесия е абсолютен крах. Партията е просто технически механизъм, партията не управлява, а решенията се взимат от корпорацията. Това означа че партията е купена както БТК, тоест БСП е купена. Да и аз съм част от тази партия, но още малко. След като не можем да се справим с ръководството на БСП, а то е загнило, ясно е, че трябва да се прави нова партия, предупреди радикалната социалистка.

Източник: faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *