Танц на Мишел Обама взриви интернет (ВИДЕО)

Мишел ОбамаВидео с танцуващата съпруга на американския президент стана един от най-гледаните в интернет записи през уикенда. По повод първата годишнина от инициативата й „Да се движим“ (Let’s Move) за борба със затлъстяването при децата, тя показа на американските майки няколко елементарни движенияМишел Обама го направи с характерно чувство за хумор във вечерното шоу на Джими Фалън по NBC. Самият Фалън се появи преоблечен като жена и поведе сценката.

Танцът се състои не само от популярни стъпки, но и от движения, пародиращи ситуации и заобикалящи ни вещи от всекидневието. Докато те се сменят, на екрана се изписва: „Ходя из магазина и пазарувам“, „Пръскачка“ (на моравата), „О, Боже, обожавам тази песен“, „Къде е баща ти, докарай го веднага тук!“ и т.н. Накрая Фалън напуска сцената, признавайки, че не може да й съперничи в изпълнението на движението Dougie.

Целта на сценката е да призове американските родители да се присъединят към кампанията за здравословен начин на живот и да дадат на децата си пример за повече движение. След танца Мишел Обама разговаря с водещия в студиото и между другото оцени танцувалните способности на съпруга си с четворка.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *