Танцуващата на пилон Глория взриви нета! /ВИДЕО/

ГлорияФолк дивата отново събра погледите.

Глория е една от певиците, които постави основите на чалга стила у нас. Още с първите си хитове тя успя да си спечели фенове, които са й верни и до днес. Колко от вас обаче си спомнят как изглеждаше примата на поп фолка в годините, когато тепърва изгряваше и се налагаше като звезда у нас, пишат колегите от kliuki.net.

За тези, които нямат спомени от миналото ви предоставяме уникални кадри, които за нула време взривиха нета и предизвикаха куп коментари. Едно от първите видеа на фолк дивата я представя в изключително нетипична вече за нея светлина. Глория позира в кожено елече, къси панталони и шарена риза, все неща, с които е невъзможно да я видим облечена днес. Клипът е от времето, когато Глория все още не държеше толкова на изтънчените прически и залагаше на силен и стряскащ грим.

Във въпросното видео Глория демонстрира невиждани танци около пилона, от които е видимо, че изобщо не се срамува, въпреки че изобщо не я бива.

Наскоро колежката й Есил Дюран сподели, че с нежелание гледа първите си клипове. Не само заради липсата на ефекти, но и заради техниката, с която са снимани. “Тогава техниката нямаше такива възможности, каквито има сега. Нямахме пари за клипове, правехме каквото можем”, споделя тя.

http://www.youtube.com/watch?v=IQ4_6g-DTIQ&feature=player_embedded

2 коментара по “Танцуващата на пилон Глория взриви нета! /ВИДЕО/

  1. Много днешни певици не могат и до днес да се мерят с Глория.Тогава както и сега Глория залагаше на песента и изпълнението, а това че се е обличала така – такава е била модата тогава.Нима Йорданка Христова или Паша Христова са залагали на имиджа?Залагаха на изпълнението и затова хората ги слушаха.А който не иска да слуша Глория – да не я слуша.От това Глория няма да загуби, тя си има достатъчно почитатели!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *